Nasjeckajte bijeli dio poriluka na tanke štapiće dužine jedne rolice. Potom u dosta slane vode prokuhajte poriluk dok skroz ne omekša. Omekšali poriluk izvadite u cijedilo i dobro ocijedite.
Staklene rezance pripremite prema uputama na pakiranju pazeći da ih također dobro ocijedite kako višak vode ne bi omekšao rolice.
Luk sitno nasjeckajte. Na malo ulja dinstajte dok ne požuti i postane staklast potom dodajte mljeveno meso i dinstajte dok sva tekućina ne ispari.
Začinite mljevenom paprikom, soli i paprom po ukusu, češnjakom te soja sosom.
Svaki list za savijače narežite na četiri jednaka dijela u obliku kvadrata. Potom na svaki kvadrat stavite mljeveno meso zatim staklene rezance pa završite s porilukom.
Vrhom lista za savijaču preklopite nadjev. Bočne strane uvijte prema sredini.
Zarolajte prema gore, a rub zalijepimo kistom ili uz pomoć prsta smjesom vode i gustina.
Pržite ih u dubokom ulju dok se ne zarumene sa svih strana.