Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva i pripremite kalup za kruh dimenzija 13 x 23 cm. Kalup dobro namastite maslacem i posipajte s 2 do 3 žlice krušnih mrvica. Luk nasjeckajte na sitne kockice.
U manji lonac stavite vodu i prstohvat soli, položite jaja i pričekajte da voda zavrije. Nakon vrenja jaja kuhajte 10 do 12 minuta. Jaja prebacite u hladnu vodu, pričekajte da se ohlade pa ih ogulite.
U većoj posudi rukama sjedinite govedinu, jaje, luk, mlijeko i krušne mrvice. Začinite sa soli i paprom po ukusu.
U pripremljeni kalup prebacite dio mesne smjese, lagano ju utisnite i oblikujte, a po sredini posložite jaja. Prebacite drugi dio smjese na jaja pa sve dobro prekrijte i oblikujte kako ne bi bilo rupa.
Namastite lim za pečenje te na njega preokrenite mesnu štrucu. U manjoj posudi sjedinite senf, smeđi šećer i kečap, promiješajte i premažite preko vrha štruce. Stavite u pećnicu na 60 minuta.
Izvadite iz pećnice, ostavite da se kratko ohladi, prebacite na dasku za rezanje te narežite. Poslužite uz pire krumpir ili prilog po izboru.