Miksajte jaja i obje vrste šećera dok ne dobijete pjenastu smjesu.
Dodajte ulje i mlijeko, kratko izmiksajte.
Dodajte brašno pomiješano sa praškom za pecivo, sve sjedinite mikserom na najmanjoj brzini.
Smjesu za biskvit ulijte u kalup dimenzija 36 x 23 cm, prethodno obložen papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva 15 minuta.
Višnje ocijedite, a soku dodajte potrebnu količinu vode kako bi dobili 750 ml tekućine.
Od soka oduzmite manji dio, razmutite gustin i šećer. Ostatak soka zavrijte.
Kada veći dio soka zavrije, ulijte pripremljenu smjesu gustina, miješajući kuhajte dok se smjesa ne zgusne.
Maknite s vatre i dodajte višnje.
Vruću smjesu rasporedite na biskvit i ohladite.
Želatinu pripremite prema uputama na vrećici.
Od ukupne količine mlijeka oduzmite manji dio, u njemu pomiješajte žumanjke, 120 g šećera i puding.
Veći dio mlijeka zavrijte, dodajte pripremljenu smjesu žutanjaka i pudinga, miješajući kuhajte.
U vruću kremu umiješajte otopljenu želatinu.
Od bjelanjaka i 4 žlice šećera izradite čvrsti snijeg, dodajte ga u još vruću kremu, promiješajte i ostavite da se ohladi do sobne temperature.
Vrhnje za šlag izmiksajte, špatulom lagano umiješajte u prohlađenu kremu, rasporedite po želeu.
Pripremljeni kolač ohladite u hladnjaku.
Izmiksajte vrhnje za šlag, premažite kremu.
Lisnato tijesto razvaljajte, ispecite u pećnici, prohladite i njime prekrijte šlag. Pospite šećerom u prahu.