U manjem loncu sjedinite prvih šest sastojaka. Često miješajte dok smjesa ne zakuha pa sklonite s vatre i ostavite sa strane da se ohladi.
U posudi sjedinite 290 g brašna i kvasac pa umutite ohlađenu smjesu s kukuruznim brašnom; mutite dok smjesa ne bude glatka.
Dodajte jaja, 150 g brašna i miješajte jednu minutu. Umiješajte ostatak brašna kako biste napravili mekano tijesto.
Tijesto prebacite na pobrašnjenu površinu te ga mijesite 6 do 8 minuta, dok ne postane elastično i glatko.
Prebacite u namašćenu posudu pa jednom okrenite kako biste i vrh namastili. Tijesto pokrijte i ostavite sat vremena na toplome da odmori i udvostruči.
Sjedinite prva tri sastojka za nadjev u manjem loncu, povremeno miješajte dok ne zakuha. Nakon što zakuha, izlijte ga u 2 namašćena lima za pečenje dimenzija 33 x 23 cm, pospite orasima i stavite sa strane.
Izvadite tijesto te ga podijelite na dva dijela. Svaki komad razvaljajte u pravokutnik dimenzija oko 30 x 40 cm pa ih premažite maslacem. Sjedinite šećer i cimet te pospite preko maslaca.
Tijesto uvijte s duže strane tako da dobijete roladu. Svaku roladu izrežite na 12 komada.
Kriške složite u limove za pečenje odrezanom stranom prema dolje. Pokrijte i ponovno ostavite 30 minuta na toplom da roladice narastu.
Pecite na 20 do 25 minuta na 190 stupnjeva ili dok ružice ne porumene.
Ostavite jednu minutu da se ohlade pa ih poslužite.
(po porciji)