U posudi kojoj ćete kuhati kremu stavite polovicu količine kristal šećera i žumanjke. Mikserom pjenasto umutite par minuta dok ne povećaju volumen. Kad to uspijete, posudu sa šećerom i žumanjcima stavite na laganu vatru i miješajte 3 minute.
Kad se ugrije, dodajte na listiće narezan maslac. Istovremeno, u drugu posudu stavite drugu polovicu šećera i neka se lagano topi u karamelu.
Vraćamo se na kremu sa šećerom, žumanjcima i maslacem. Kad se maslac otopio, neprestano je miješajte 4-5 minuta da se krene malo zgušnjavati pa u to dodajte orahe. Sve miješajte 2 minute.
Nakon toga brzo miješajte kremu sa žumanjcima i orasima i u nju ulijevajte otopljeni karamel. Ovo morate jako žustro mijesati inače će se karamela kristalizirati, a to ne želite.
Kada spojite kremu s karamelom, još minutu-dvije žustro miješajte da krema dobije i boju karamela i da se sve sjedini.
Brzo je prebacite na jedan list oblatne (na stranu na kojoj su krupne kocke) , razmažite te poklopite drugom oblatnom. Opteretite knjigama ili daskom te ostavite na hladnom da se sve spoji. Režite na prutiće.