Priprema
Brašno,prašak za pecivo,kakao,šećer i mast izmiješati i dodati jaje i dcl mlijeka.
Umijesiti glatko tijesto i podijeliti na 4 jednaka dijela.
Svaki dio tanko razvaljati i peći na okrenutoj tepsiji oko 3-5 minuta na 250°C
Od jedne litre mlijeka odvojiti 2 dcl u kojima razmutimo 3 pudinga od čokolade 2 žlice brašna i 10 žlica šećera..
U međuvremenu ostatak mlijeka staviti da se kuha sa 15 dkg čokolade, kada lagano krene kuhati umiješati razmučeni puding..kuhati dok se ne zgusne..
U vruć puding umutiti 250g margarina,izraditi mikserom dok se sav margarin ne istopi..
Tople kore mazati toplim filom,ostaviti malo kreme za zadnju koru,zatim na nju naribati čokoladu..
Kolač staviti u hladnjak na sat vremena zatim ga rezati po želji..