Topli sendviči

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
10min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Topli sendviči by Shutterstock Shutterstock

Za najbolje tople sendviče vam ne treba nikakav otmjeni toster, dovoljna je obična pećnica.

Sastojci

Broj porcija
4
12 kriškistarog kruha (koliko vam stane na lim za pečenje)
1jaje, razmućeno
150 gšunke, nasjeckane
100 ggauda sira, naribanog
180 mljogurta
1 žlicakiselog vrhnja
malo soli
origano
svježi peršin
150 mlmlijeka (pola dubokog tanjura)

Priprema

1Zagrijte pećnicu

Stavite grijati pećnicu na 200°C.


Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.


2Pripremite nadjev

Za nadjev pomiješajte sve sastojke osim kruha i mlijeka.


3Složite sendviče

Kriške kruha s jedne strane lagano umočite u mlijeko. Kruh složite na lim za pečenje s namočenom stranom prema dolje.


Nadjev ravnomjerno raspodijelite na sve kriške kruha.


4Ispecite u pećnici

Pecite oko 10 minuta.


Poslužite vruće.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.