Maslac sobne temperature miksajte sa šećerom u prahu i aromom vanilije.
Zatim dodajte mljevene kekse i sok od jabuke. Smjesu zamijesite rukama tako da se svi sastojci dobro povežu.
Namastite okrugli kalup promjera 24 cm. Podlogu za cheesecake rukama ravnomjerno utisnite u kalup.
Premjestite u hladnjak dok ne pripremite drugu smjesu.
Sir sobne temperature izmiksajte sa šećerom u prahu, dodajte koricu limuna.
Bijelu čokoladu otopite na pari pa dodajte u smjesu. Dobro izmiksajte
Zatim bez da prestanete miksati, dodajte vrhnje za šlag i nastavite miksati na najvećoj brzini dok smjesa ne postane glatka i kremasta, otprilike 2-3 minute.
Smjesu ravnomjerno rasporedite preko podloge te stavite u hladnjak na hlađenje.
Smrznute maline stavite u lonac, dodajte šećer u prahu i kuhajte 10-15 minuta na laganoj vatri.
Zatim maknite s vatre, dodajte gustin i dobro promiješajte pjenjačom.
Ostavite da se dobro ohladi na sobnoj temperaturi.
Ohlađeni premaz od malina nanesite na cheesecake pa ga ostavite u hladnjaku preko noći ili najmanje 4 sata.