Carpaccio od odležane govedine s hrenom, kaparima i maslinovim uljem

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
10min
KompliciranostTežina
Cijena
Carpaccio od odležane govedine s hrenom, kaparima i maslinovim uljem by Shutterstock Shutterstock
Carpaccio je tanko narezano marinirano meso. Koristimo već odležani goveđi file koji smo kombinirali sa svježim hrenom, kaparima i maslinovim uljem. Poslužite uz svježi kruh, rikulu i čašu dobrog vina.

Sastojci

Broj porcija
4
400 ggoveđeg filea, odležanog
40 ghrena, svježe ribanog
20 gkapara
50 mlmaslinovog ulja
Svježe mljeveni crni papar

Priprema

1 Pripremite i poslužite

Goveđi file tanko narežite te položite na tanjur. Posipajte kaparima, hrenom, paprom i prelijte maslinovim uljem. Poslužite odmah.

Napomena

Savjet: Nabavite kvalitetno meso za koje znate da nije bilo zamrzivano kako bi izbjegli bilo kakve rizike vezane za zdravlje.