Riblji fileti u omotaču od slanine

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
20min
Ukupno vrijemeUkupno
30min
KompliciranostTežina
Cijena
Riblji fileti u omotaču od slanine by Shutterstock Shutterstock
Nježni i sočni riblji fileti zamotani u hrskavi omotač od slanine. Ovaj recept za pečenu ribu zahtijeva samo četiri sastojka.

Sastojci

Broj porcija
4
4fileta bilo koje bijele ribe
12trakica dimljene slanine
4 žlicepesta od sušene rajčice
2grozda cherry rajčice
Sol, po ukusu
Papar, po ukusu

Priprema

1Pripremite ribu

Zagrijte pećnicu na 200°C. Ribu posolite, popaprite i premažite 1 žlicom pesta od sušene rajčice po fileu. Oko svakog fileta ribe omotajte 2-3 trake slanine i pospite crnim paprom.


2Pecite

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Posložite riblje filete i 2 grozda cherry rajčice. Pecite u pećnici 14 minuta, a zatim uključite pećnicu na opciju roštilj i pecite još 3 minute ili dok slanina ne postane hrskava, a rajčica malo pougljena.

Nutritivni podaci

(po porciji)

Vidi cijelu tablicu
Kalorije
942 kcal
Proteini
173 g
Masnoće
19 g
Ugljikohidrati
4 g
Kolesterol
429 mg
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.