Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Premažite okrugli kalup za torte uljem ili maslacem. Krumpir operite, osušite i narežite na ploške debljine 3-5 mm. U posudu srednje veličine ubacite krumpir, sol i maslinovo ulje. Miješajte dok krumpir ne bude potpuno obložen uljem.
Lisnato tijesto izrežite na 9 jednaka komada. Premažite tri komad tijesta pestom, tri umakom od rajčice i tri senfom ostavljajući 3 cm praznog ruba. Na premazan dio tijesta rasporedite sloj krumpira tako da se kriške preklapaju i da dio krumpira viri iz tijesta. Dio tijesta koji nije premazan preklopite preko krumpira i lagano utisnite u krumpir. Tijesto zarolajte od jednog kraja prema drugom.
Premjestite ružice od krumpira u pripremljen okrugli kalup, dijelom gdje viri krumpir prema gore. Jaje umutite te premažite ružice jajetom i pospite parmezanom. Pecite 30 minuta. Pečene ružice ukrasite nasjeckanim peršinom i paprikom.