Ja koristim kalup dimenzija 35 x 25 cm, na 200 stupnjeva 10 do 15 minuta.
Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Preporuka je bjelanjke odvojiti u veću posudu jer ćete im poslije dodati kremu od žumanjaka, a količinski bude dosta toga.
Bjelanjke mutite mikserom uz postepeno dodavanje 230 g šećera dok ne dobijete čvrsto istučen bjelanjak , ali stvarno čvrsto.
U veliki lonac (cca 3l) stavite 330 g šećera, 1l mlijeka i 0.6 l vode i sve kuhajte do vrenja.
U posudi u kojoj su žumanjci, dodajte 0.6l mlijeka i 330 g oštrog brašna i sve dobro izmiješajte pjenjačom.
Kad je smjesa u loncu počela kuhati, tu smjesu iz lonca izlijte u smjesu gdje su žumanjci, promiješajte pjenjačom i vratite sve u lonac i kuhajte kremu 15 minuta, konstantno mješajući pjenjačom.
Kad je krema skuhana, izlijte je polako u istučene bjelanjke, polako mješajući s pjenjačom da se sve lijepo sjedini i zatim sve istresite u kalup i kolač staviti na hlađenje.
Kad se kolač ohladio, umutite vrhnje za šlag, premažite.
Glazuru napravite tako da otopite čokoladu i ulje i ohladite čokoladu, pa je tek onda izlijte po šlagu.