Sendviči s piletinom i parmezanom

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
20min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Sendviči s piletinom i parmezanom by Shutterstock Shutterstock
Za ukusan sendvič bit će potrebno ispohati piletinu, pripremiti kruh i ugrijati marinaru. Po želji u sendvič možete dodati i salatu.

Sastojci

Broj porcija
2
60 goštrog brašna
1jaje, lagano umućeno
90 gkrušnih mrvica
3 žlicenaribanog parmezana
2polovice filea pilećih prsa (svaka oko 140 g)
⅛ žličicesoli
⅛ žličicepapra
2talijanska peciva (ili obične kiflice), prerezana
2kriške Provolone sira
75 gmarinare (ugrijane)

Priprema

1 Pripremite sastojke

Jaje i brašno stavite u posebne pliće posude. U drugoj posudi sjedinite parmezan i krušne mrvice.


2Panirajte piletinu

Piletinu istucite, pospite sa soli i paprom pa ju uvaljajte u brašno i umočite u jaje pa u krušne mrvice. 


3Pržite

U većoj tavi zagrijte ulje na srednje jakoj vatri. Stavite piletinu i pržite sa svake strane 4 do 5 minuta dok ne porumeni. Poslužite u pecivu sa sirom i umakom. 


Nutritivni podaci

(po porciji)

Vidi cijelu tablicu
Kalorije
669 kcal
Proteini
48 g
Masnoće
32 g
Ugljikohidrati
45 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.