Bulgur skuhajte prema uputama na pakiranju pa stavite sa strane.
U većoj tavi na srednje jakoj vatri zagrijte ulje pa ubacite češnjak i đumbir. Pirjajte 2 do 3 minute dok ne omekša i ne postane mirisno.
Bundevu pospite suhim začinima (curry, čili, kurkuma i kajenski papar) te izmiješajte.
U tavu ubacite kokosovo mlijeko pa umiješajte curry pastu, maslac od kikirikija i med. Miješajte dok smjesa ne postane glatka. Dodajte začinjenu bundevu i rajčice. Poklopite i krčkajte 10 do 15 minuta dok bundeva ne omekša. Svakako pripazite da vam se bundeva ne raskuha. Sklonite s vatre i ostavite da odstoji desetak minuta kako bi se umak stisnuo.
Bulgur ubacite u tavu i dobro izmiješajte ili ga poslužite odvojeno i prelijte curryjem preko svake porcije zasebno.
(po porciji)