Priprema
Bjelanjke odvojite od žumanjaka.
Bademe izmeljite u brašno koristeći blender ili mašinicu za orahe.
Bademe dodajte u posudu sa žumanjcima i povežite sa ostatkom sastojaka potrebnih za biskvit.
Bjelanjke umutite u čvrsti snijeg.
Polako dodavajte bjelanjke u smjesu od žumanjaka, lagano i polako kuhačom dodajte kako se nebiizbio sav zrak iz bjelanjaka.
Smjesu podijeliti u silikonske košarice za muffine koje ste malo premazali s uljem.
Staviti peći u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 170°C i pecite 15-20 min.Za svaku sigurnost možete ubosti čačkalicom kako bi provjerili da li je sredina pečena.
Puding pripremiti po uputama sa pakiranja, ukuhati sa zamjenom u vrelo mlijeko.
Ostaviti da se ohladi i dodati kokosovu mast koja je sobne temperature, kakao prah i sjeckani kikiriki.
Kremu staviti na muffine pomoću dresing vrećice, ukrasiti sjeckanim kikirikijem i poslužiti.