U zdjelu staviti obje vrste grašna i sol. Dodati vodu, ulje i jaje.
Kuhačom miješati dok se sastojci ne povežu
Kada su se sastojci povezali nastaviti rukom mjesiti tijesto. Mijesiti ga dok se ne dobije glatko i mekano tijesto.
Tijesto prebaciti na pobrašnjenu krpu i prekriti ga sa zdjelom. Ostaviti da odmori pola sata.
Na stol staviti veliki stoljnjak. Malo pobrašniti dio na kojem će se valjati tijesto. Valerom razvaljati tijesto na cca 20-30 cm promjera. Obilno ga premazati uljem i razvlačiti rukama dok ne bude skroz tanko. Debljina je dobra kada tijesto postane prozirno.
Ćevape staviti u zdjelu i rukama izmjesiti da se umjesto pojedinačnih ćevapa dobije jedna kompaktna smjesa mljevenog mesa.
Na razvučeno tijesto stavljati hrpice mesa.
Zarolati pomoću stoljnjaka, složiti u spiralu u nauljeni protvajn i premazati vrhnjem.
Peći cca 30 min na 180 stupnjeva.