Priprema
1. Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati vodu, miksati dok ne postane pjenasto. Zatim umiješati brašno, malo p.p i snijeg od bjelanjaka. Kad se ispeće i ohladi prerezati na 3 dijela.
2. Žuta krema : 2 vanil puding, šećer, v.š, brašno pomiješati sa 2 dcl mlijeka dobro promiješati da nebude grudica, ostalo mlijeko zakuhati, kad zakuha umiješati smjesu sa pudingom , skuhati, prekriti sa folijom i dobro ohladiti. Kad se ohladilo u kremu umiksati margarin.
3. Voćna krema: voće, šećer i 1 dcl vode staviti na peć da se ukuha, dodati gustin i miješati dok se krema ne stisne, maknuti sa vatre i pustit da se ohladi.
Malo vrhnja za šlag halta, i čokolade za kuhanje.
Tortu slagati na način da se stavi jedan biskvit, žuta krema, voćna krema , malo šlaga, opet na to biskvit, žuta krema, voćna krema, malo šlaga, gore biskvit i rastopiti malo čokolade i ukrasiti, zatim dobro ju ohladiti. Dobar tek!