U posudi srednje veličine sjedinite kokos i kondenzirano mlijeko. Trebali biste dobiti gustu i ljepljivu smjesu nalik na pastu.
Smjesu rukama oblikujte u duguljaste oblike poput Bounty čokoladica (čvrsto stisnite kako bi se zadržao oblik). Nakon što ste oblikovali tri ili četiri komada, smočite ruke kako vam se smjesa ne bi lijepila.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje te na njega slažite oblikovane prutiće od kokosa. Stavite u zamrzivač na 20-ak minuta da se malo stisnu jer ćete ih tako lakše umakati u čokoladu.
U međuvremenu čokoladu natrgajte na komadiće te ju zagrijte (i otopite) u mikrovalnoj (ili na štednjaku ako želite). U mikrovalnoj ćete čokoladu otopiti na srednjoj jačini na 30 sekundi, zatim ćete ju izvaditi, izmiješati te ponavljati postupak u intervalima od 15 sekundi dok se čokolada ne otopi. Na štednjaku ćete čokoladu otopiti tako da ćete ju natrganu staviti u vatrostalnu posudicu iznad lončića s lagano proključalom vodom na slabijoj vatri (dakle, voda treba samo krčkati). Miješajte dok se čokolada u potpunosti ne otopi.
Izvadite prutiće iz zamrzivača te ih, koristeći dvije vilice, umočite u čokoladu. Prvo ih umočite s jedne strane, zatim ih okrećite kako biste ih u potpunosti prekrili čokoladom.
Slažite ih na lim za pečenje koji ste prethodno obložili papirom za pečenje te ih tako ostavite nekoliko sati sa strane da se stisnu. Poslužite!