U tavu stavite maslinovo ulje i zagrijte na srednje jakoj vatri. Dodajte svinjske medaljone i pecite ih otprilike 3 minute sa svake strane. Izvadite medaljone na tanjur i pokrijte ih da ostanu topli. Medaljone nemojte soli prije pečenja jer sol utječe na sočnost mesa.
U istoj tavi otopite maslac i dodajte nasjeckane gljive. Pojačajte vatru i pecite dok lagano ne dobiju boju. Ubacite protisnuti češnjak i promiješajte. Ulijte vino ili pileći temeljac, senf i 60 ml slatkog vrhnja. Pričekajte da umak zavrije pa kuhajte otprilike 5 minuta.
Vratite medaljone u tavu, zajedno sa sokovima koje je meso otpustilo, te dodajte ostatak vrhnja. Začinite sa soli i paprom po ukusu i pričekajte da zavrije. Sklonite s vatre, pokapajte s par kapi limunovog soka, promiješajte i poslužite uz prilog po želji.