Sve navedene sastojke za podlogu sjedinite, najbolje rukama, osim soka od naranče. Sok od naranče postepeno dodajte dok ne dobijete homogenu i povezanu smjesu (možda neće biti potrebno svih 200 ml).
Kalup za torte promjera 28 cm lagano premažite maslacem. U pripremljeni kalup istresite sastojke koje ste sjedinili za podlogu i utisnite ih rukom ili dnom čaše.
U lonac stavite 850 ml mlijeka zajedno sa šećerom pa kuhajte na laganoj vatri dok ne zavrije. U međuvremenu, pjenjačom, razmutite ostatak mlijeka s pudingom i kukuruznim škrobom te ga dodajte u zakuhalo mlijeko. Kuhajte kratko, cijelo vrijeme miješajući, otprilike 2 do 3 minute, pa sklonite s vatre i ostavite da se kratko prohladi.
U posudu srednje veličine stavite maslac pa ga kratko izmiksajte. Dodaje jednu po jednu žlicu toplog pudinga i miksajte dok se sastojci ne sjedine.
Po podlozi rasporedite malo kreme, manje od ¼, tek toliko da možete zalijepiti kekse. Rasporedite kekse, okrenute čokoladnom stranom prema dolje.
Smrznute maline ili jagode, zajedno sa šećerom, stavite u lonac srednje veličine i zagrijte na laganoj vatri. Dok čekate da se voće otopi i prokuha, u posebnoj posudi razmutite puding s vodom. U vrelo voće dodajte smjesu s pudingom i kuhajte 5 do 10 minuta. Sklonite s vatre i pustite da se kratko ohladi pa ju izlijte na kekse i ravnomjerno rasporedite. Stavite u zamrzivač na 20 minuta da se malo stisne. Ostatak kreme od pudinga stavljajte sa žlicom na voćni sloj pa jednolično razmažite špatulom.
Tortu po želji ukrasite sa svježim malinama i naribanom čokoladom. Stavite u hladnjak preko noći kako bi se torta ohladila i stisnula.