Jagode punjene nadjevom od sira odličan su brzinski desert i slatki zalogaj. Kekse možete fino samljeti ili grubo zdrobiti, a po želji jagode možete i prošarati rastopljenom čokoladom.
Sastojci
Broj porcija
10
360 gjagoda (očišćenih)
150 gkrem sira
35 gšećera u prahu
½ žličiceekstrakta vanilije
Petit keksi, usitnjeni
Čokolada, rastopljena (po želji)
Priprema
1Pripremite smjesu
Istucite sir, šećer i vaniliju pa gotovu smjesu prebacite u vrećice za ukrašavanje.
2Izdubite jagode
Jagode izdubite žličicom ili nožem kako bi napravili mjesta za punjenje.
3Napunite jagode
Napunite jagode smjesom pa ih stranom u koju ste ih punili, umočite u kekse.
Napomena
Možete otopiti i malo čokolade za kuhanje pa ju prošarati po jagodama.
Nutritivni podaci
(po porciji)
Vidi cijelu tablicu
Kalorije
61.7 kcal
Proteini
1 g
Masnoće
4.1 g
Ugljikohidrati
5.6 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.