Gljivama uklonite peteljke te ih narežite na ploške, češnjak protisnite, a luk sitno nasjeckajte.
Na tavi zagrijte žlicu maslinovo ulje, dodajte protisnuti češnjak te ga pržite 30 sekundi. Dodajte nasjeckane gljive, začinite ih sa soli i paprom, poklopite i pirjajte 10 minuta. Dodajte peršin, dobro promiješajte, sklonite s vatre i prebacite na tanjur.
U istu tavu dodajte žlicu maslinovog ulja, ubacite piletinu, začinite sa soli i paprom, pa pržite 8 do 10 minuta. Gotovo meso izvadite na tanjur.
U istoj tavi, na srednje jakoj vatri, zagrijte mlijeko. Dodajte papar po ukusu pa ubacite sir i miješajte dok se ne otopi.
U loncu srednje veličine zakuhajte vodu i skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju.
Ocijeđenu tjesteninu ubacite u tavu s mlijekom i sirom. Dodajte meso i gljive i sve dobro promiješajte.
Posipajte s još malo sjeckanog peršina i poslužite.