Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Odmotajte svježe lisnato tijesto premažite maslacem ostavljajući oko 1 cm sa svake strane bez maslaca.
U manjoj posudi pomiješajte cimet i šećer te ga pospite po polovici tijesta, ostavljajući rub tijesta, koji niste premazali maslacem, bez cimeta. Vodom premažite rubove tijesta koji nisu namazani maslacem.
Polovicu tijesta bez cimeta preklopite, a rubove koje ste premazali vodom utisnite pomoću vilice. Lagano pritisnite tijesto kako bi se cimet i šećer zalijepili i na gornju stranu tijesta.
Pomoći rezača za pizzu, prerežite tijesto na pola. Tijesto režite od jedne naborane strane prema drugoj. Izrežite trakice širine otprilike 2.5 cm. Svaku trakicu uvijte dva puta da dobijete željeni oblik. Trebate dobiti oblik s otvorenim krugom na dnu i dva naborana kraja tijesta koja su usmjerena prema gore.
Tijesto prebacite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite 17 do 18 minuta ili dok tijesto ne dobije zlatnu boju. Izvadite iz pećnice i ostavite da se 20 minuta ohlade.
Slatko vrhnje izmiksajte u šlag pa prebacite u slastičarsku vrećicu sa zvjezdastim nastavkom.
Ispod ušiju, na donji dio lisnatog tijesta, istisnite malo šlaga pa poslužite.