Mliječnu čokoladu nasjeckajte na manje komade pa ju na laganoj vatri otopite na pari.
Otopljenu čokoladu izlijte na lim za pečenje koji ste obložili papirom za pečenje. Špatulom ravnomjerno rasporedite i poravnajte čokoladu. Ostavite par minuta da se stisne, ali da ipak ostane mekana na dodir.
Bijelu čokoladu, na laganoj vatri, otopite na pari. Ostavite minutu do dvije da se stisne i ne bude u potpunosti tekuća.
Žlicom na mliječnu čokoladu kapajte veće kapljice otopljene bijele čokolade. U kapljice bijele čokolade lagano utisnite čokoladne bombone u žutoj ili narančastoj boji, tako da dobijete oblik pečenog jaja na oko.
Dobivenu čokoladu ostavite na sobnoj temperaturi da se stisne, a zatim ju prebacite u hladnjak na 4 sata ili preko noći.
Čokoladu, pomoću oštrog i dugog noža, narežite na manje komade po želji.