Stavite rižu kuhati.
Pileći file narežite na kockice srednje veličine. Tikvicu izdubite od koštica, narežite na tanke trakice.
Srednje veliku mrkvu ogulite, narežite na tanke pravokutnike. Svježi ananas ogulite, narežite na srednje velike kockice.
Zagrijte ulje na wok tavi (znate da je ulje spremno za prženje kad stavite u ulje kraj kuhače, a oko nje se krenu stvarati mjehurići).
Dodajte u tavu mrkvu, tikvice, i nakon 1 minute ananas. Kad se povrće proprži, dodajte piletinu.
Pržite sve sastojke dok vam se ne krene činiti da su lagano uveli (napomena - povrće na kraju treba biti polusirovo).
Dodajte Sweet Chili Sauce, Teriyaki i Sweet Soy Sauce na taj način da uvijek dodajete idući sastojak dvostruko manje nego prethodni.
Dodajte maslac od kikirikija i dobro promiješajte da se rastopi.
Na kraju dodajte prstohvat soli i na vrh čajne žličice kajanskog papra. Za one hrabre i kojima nikad nije dovoljno ljuto, može naravno i više.
Ocijedite rižu. Servirajte i uživajte.