Moji recepti

Vegeterijanski složenac od patlidžana

35min

Patlidžan je meni jedan od omiljenog povrća. Volim ga u svim kombinacijama a ovo je jedna koja se brzo sprema i koja će vam dati zanimljivu promjenu pripreme ove namirnice.

Ćufte na marokanski

1h

Ćufte kao nezaobilazan recept bakine kuhinje na marokanski za one koji vole ljuto.

Brownies

39min

Ako ste se ikad htjeli okušati u ovoj američkoj slastici, sada je prava prilika. Ovo je jedan od najjednostavnijih recepta za brownies-e. Ova baza kolača dopušta da sami kombinirate različite čokolade ili orašaste plodove a rezultat je uvijek isti: najsočniji brownies-i koji se doslovno rastapaju u ustima.

Slatko-ljuti wok (piletina i ananas)

25min

Wok je jedan od onih jela koji su meni najdraži za spremati kad se vratim umorna s posla i nemam puno vremena i volje za kuhanjem. Wok je brz, jednostavan i šarolik okusima. Ovaj puta predstavljam svoj slatko ljuti wok od piletine i ananasa. Ovo je jelo savršen spoj slatkoće ananasa, ljutine slatkog chilija, koje upravo dašak soy saucea i maslaca kikirikija balansira.

Cheesecake od borovnica

(5)
2h 30min

Volite borovnice, volite bijelu čokoladu i cheesecake vam je jedan od omiljenih kolača? Onda je ovo recept za vas. Ako ste jedna od onih osoba koja ne želi brinuti o tome hoće li biskvit dobro ispasti, ovaj je recept savršen za vas. Bez pečenja, jednostavan za izradu, a s njim ćete postići wow efekt kao da ste vrsni slastičar/ka, neovisno o prigodi za koju ga radite. Pa krenimo...