Sjedinite sve sastojke za tijesto i, ručno, mikserom ili pekačem za kruh, umijesite glatko i mekano tijesto.
Tijesto prekrijte i ostavite sat do dva da naraste – trebalo bi biti duplo veće.
Pažljivo ga „ispušite“ i razdijelite na osam komada. Svaki komad oblikujte u lopticu, zatim svaku spljoštite do promjera od otprilike 7 cm. Slažite ih na lim za pečenje obložen papirom za pečenje, prekrijte i ostavite sat vremena da još malo narastu – dok se vidno ne napuhnu. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva.
Rastopite maslac. Žemlje premažite s pola rastopljenog maslaca, ubacite u pećnicu i pecite 15 do 18 minuta dok ne poprime lijepu zlatnu boju. Izvadite iz pećnice i premažite ih s preostalim maslacem – tako ćete dobiti onu finu, sjajnu i masnu koricu. Ostavite na rešetki da se hlade.