Napravite kremu za premazivanje tako da odvojite žumanjke od bjelanjaka, u bjelanjke dodate šećer i napravite snijeg. U snijeg dodajte žumanjke, izmiksajte, dodajte i ulje, zatim opet malo izmiješajte. Dodajte griz, brašno i prašak za pecivo te izmiksajte, zatim dodajte jogurt i sjedinite.
Skuhajte puding tako da u jednu posudu istresete sav puding i dodate mu šećer i kakao. Od hladnog mlijeka oduzmite 200 ml, zatim pjenjačom umiješajte u suhe sastojke. Preostalo mlijeko zakuhajte i sklonite s vatre. U vruće mlijeko umiješajte smjesu s pudingom i vratite na vatru. Kuhajte par minuta cijelo vrijeme miješajući. Dodajte maslac i čokoladu te izmiješajte. Sklonite s vatre i prekrijte plastičnom folijom kako se ne bi stvorila korica. Ostavite da se ohladi.
Uzmite jednu koru i premažite ju s četiri žlice smjese od griza i jogurta te prekrijte drugom korom koju ćete premazati istom količinom iste smjese. Stavite i treću koru, izvažite otprilike 250 g pudinga te ga rasporedite uz rub treće kore.
Zarolajte u štrudlu i stavite na lim obložen papirom za pečenje. Ponovite postupak s preostalim korama i sastojcima – trebali biste dobiti četiri štrudle. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Štrudle premažite uljem, ubacite u zagrijanu pećnicu i pecite 20-ak minuta. Izvadite iz pećnice, ohladite do sobne temperature, zatim stavite u hladnjak.
Nakon što su se ohladile, razrežite ih i posipajte šećerom u prahu. Poslužite.