Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Krušne mrvice raširite na lim za pečenje te ih poprskajte uljem. Pecite 3 minute dok ne dobiju laganu zlatnu boju. Izvadite iz pećnice i odmah ih stavite u zdjelicu.
U svakom komadu piletine razrežite džepić. Sir presavijte i stavite po dva komada u svaki džepić. Postupak ponovite i sa šunkom. Džepić zatvorite uz pomoć dvije čačkalice.
Sjedinite majonezu, senf, sol i papar. Premažite piletinu sa strana i po vrhu, ali ne ispod.
Pospite krušnim mrvicama, a sa strane piletine ih rukom malo pritisnite kako ne bi otpale. Poprskajte s malo ulja.
Pecite 25 do 30 minuta ili dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Uklonite čačkalice i poslužite s umakom od senfa.
Na srednje jakoj vatri rastopite maslac, dodajte brašno i kuhajte 1 minutu.
Dodajte pola mlijeka i miješajte dok se sastojci ne sjedine.
Dodajte preostalo mlijeko, senf i sir. Kuhajte 3 minute, cijelo vrijeme miješajući, dok se umak ne zgusne. Zgušnjavat će se još i hlađenjem.
Sklonite s vatre, dodajte sol i papar po ukusu i poslužite s piletinom.
(po porciji)