Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Obložite dva lima za pečenje papirom za pečenje.
U posudi srednje veličine, na srednje jakoj vatri, zagrijte mlijeko, ulje i sol te, često miješajući, ostavite da lagano zakuha. Sklonite s vatre čim u mlijeku vidite malo veće mjehuriće.
Dodajte tapioku i 3 žlice brašna te miješajte drvenom kuhačom dok se sastojci ne povežu. Prebacite smjesu u posudu za mikser te na njega pričvrstite ravnu lopaticu za miješanje. Miješajte na srednjoj brzini dok se smjesa ne ohladi i ne postane glatka.
Nastavite miješati na srednjoj brzini te počnite dodavati jaja, jedno po jedno, čekajući da se prvo u potpunosti poveže sa smjesom prije nego što dodate drugo jaje. Sastružite smjesu sa strana posude te dodajte sir. Miješajte dok ne dobijete poprilično ljepljivu smjesu.
Tijesto grabite manjom grabilicom za sladoled te kuglice slažite na pripremljeni lim za pečenje s razmakom od otprilike 5 cm kako vam se ne bi zalijepile jedna za drugu. Trebali biste imati 25 kuglica po limu.
Pecite 15 minuta, zatim okrenite limove od naprijed prema nazad te pecite još 10 do 15 minuta dok se kuglice ne napuhnu i postanu zlatno smeđe boje.
(po porciji)