U manjoj posudi zagrijte mlijeko dok ne počne krčkati. Sklonite s vatre, umiješajte maslac i šećer te ostavite da se ohladi. U međuvremenu otopite kvasac u toploj vodi te ostavite 15-ak minuta da odstoji dok se ne zapjeni.
Na mikser pričvrstite nastavak za tijesto te sjedinite smjesu s mlijekom, jaja, kvasac, sol i pola brašna (210 g). Miješajte na slabijoj brzini te postepeno dodavajte ostatak brašna. Miješajte dok se ne počne stvarati glatka lopta. Druga mogućnost je da sve sastojke izmiješate mikserom i zamijesite tijesto rukama.
Tijesto prebacite u namašćenu posudu, prekrijte plastičnom folijom ili čistom kuhinjskom krpom te ostavite otprilike sat vremena na toplome da naraste.
Lagano pobrašnite radnu površinu. Razdijelite tijesto na 16 komada i oblikujte ih u buhtlice koje ćete poslagati u namašćeni kalup dimenzija 23 x 33 cm. Ponovno prekrijte te ostavite pola sata na toplome da još malo narastu.
Zagrijte pećnicu na 176 stupnjeva. Premažite buhtlice otopljenim maslacem i pospite parmezanom. Pecite 20-ak minuta dok na vrhovima ne poprime lijepu zlatno smeđu boju.