Priprema
Pomiješati brašno, prašak za pecivo, kakao, šećer i vanilin šećer.
Smjesi dodajte maslac sobne temperature i razmućena jaja.
Ako vam je tijesto premekano, slobodno dodajte još brašna.
Tijesto zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na pola sata.
U srednji lonac stavite mlijeko, šećer i puding.
Od početka kuhajte zajedno dok se ne zgusne.
U vreli puding dodajte mileram i dobro promiješajte.
Razvaljajte tijesto i utisnite ga u kalup od 20 centimetara.
Ako nije savršeno, nema veze, pokrpajte jer se to na prhkom tijestu ne primijeti. :)
Na tijesto izlijte smjesu s mileramom.
Na smjesu stavite voće po želji. Ja sam koristila 250 grama smrznutog šumskog voća.
Pecite na 180 stupnjeva oko sat vremena.
Malo pripazite jer su nam pećnice različite i dužina pečenja varira. :)
Torta će biti sva drhtava, ali to tako mora biti.
Ostavite da se ohladi i prelijte preljevom za torte koji pripremite prema uputama s vrećice.
Dobro ohladite, ukrasite po želji i ništa drugo nego - uživajte. 🤗
https://www.youtube.com/watch?v=o2ZpnsD4e18