Moji recepti

Raffaello Cheesecake bez pečenja

10min

Za 10 minuta od 6 sastojaka - nikad brži Raffaello Cheesecake, perfektnog ljetnog okusa, baš priziva ljeto.

Lijena Napoleon torta

39min

Torta tisuću listića ali u lijenoj verziji jer sam lisnato tijesto izmrvila i dodala u kremu, a inače se peku veliki krugovi lisnatog tijesta i slaže se torta. Razlike gotovo i nema jer kada ga jedete - ne osjetite jeste li svo lisnato umiješali u kremu ili ste ga slagali kao tortu.

Pijesak torta bez pečenja

15min

Ovo je prvi put da pravim ovu tortu i viđala sam ju svagdje i ne znam zašto sam do sada čekala. Kremasta, brzo gotova i s jednostavnim sastojcima. Taman po mom guštu. Pošto sam velika obožavateljica kokosa - ova torta me osvojila na prvu. Jeste li probali i kako vam se sviđa?

Baklava Cheesecake

1h 20min

Za sve ljubitelje baklave i kolača od sira - napokon imamo dva u jednom. Hrskava kora i orašasti plodovi pa kremasti nadjev - ovo će biti torta vaših snova kao što je i meni postala. Oduševljena sam.

Torta s lješnjakom i jagodama

2h

Najkremastija i najfinija torta koju sam napravila. Recept sam kombinirala od nekoliko meni najdražih torti i ispalo je ovo savršenstvo. Osvježavajuća, kremasta, još onako ohlađena - perfektno! Isprobajte ju obavezno. Umjesto jagoda možete slobodno dodati bilo koje drugo voće po želji (maline, šumsko voće...)

Lažni ledeni vjetar bez jaja i pečenja kora

15min

Isprobajte ledeni vjetar s korom od petit keksa. Okus je identičan, a puno je jednostavnije za napraviti.

Kuglice s feta sirom

14min

Ovakve brze i slasne snackove sa sirom baš volim. Hrskave izvana, a mekane iznutra. Savršene!

Jaffa torta bez pečenja

10min

Brz, jednostavan i prefin recept s omiljenim Jaffa keksima.

Brzo ledeno nebo bez pečenja

11min

Jedan od najdražih kolača iz djetinjstva, ali ovaj put bez jaja i pečenja biskvita, a dodala sam mu i jagode. Kremasto, osvježavajuće - savršeno! :)

Starinska osinja gnijezda

40min

Starinska osinja gnijezda - kažu da su porijeklom iz Mađarske gdje se zovu Darázsfészek, a ja ih pamtim po bezbrižnim nedjeljama iz djetinjstva kad me ujutro budio miris vanilije i svježe pečenog slatkog tijesta. Nadjev je uvijek bio s orasima i niti jedan drugi mi ne odgovara u njima.

Starinska orah torta

1h 14min

Posebno draga našim bakama. S jednostavnim sastojcima, a predivnog bogatog orašastog okusa. Meni su ovakve starinske torte savršene. Imaju sve što jedna torta treba imati, bez izmišljenih sastojaka, a svakoga će oduševiti. Volite li starinske torte i koja vam je najdraža?

Voćne kremšnite

40min

Kombinacija kreme od vanilije, šumskog voća i lisnatog tijesta. Ako ste ljubitelj klasičnih kremšnita, probajte i ove s voćnim twistom.