Razdvojite bjelanjke i žumanjke, žumanjke ostavite sa strane. Bjelanjke miksajte sa šećerom dok ne postanu čvrsti. Zatim dodajte lješnjak i brašno te promiješajte špatulom. Smjesu izlijte u kalup promjera 24 centimetra i pecite deset minuta na 180 stupnjeva. Ispecite na ovaj način 3 kore (od ukupno 16 jaja)
Pomiješajte žumanjke sa šećerom, gustinom i pudingom te ostatak mlijeka stavite kuhati. Kad je mlijeko zakuhalo, dodajte smjesu sa žumanjcima i kuhajte nekoliko minuta dok se ne zgusne. U vruću kremu dodajte čokoladu i miksajte dok se čokolada ne otopi, a smjesa lijepo poveže. Ohladite i u hladnu kremu dodajte maslac sobne temperature.
Miksajte vrhnje za šlag i dodajte mu sirni namaz. Po želji dodajte šećer ako vam vrhnje ne bude dovoljno slatko. Vrhnje za šlag zagrijte do vrenja i prelijte čokoladu. Miješajte dok se čokolada potpuno ne otopi i odmah premažite tortu.
Slažite tortu redom:
kora - namaz - krema 1 - krema 2 - mljeveni lješnjaci
kora - namaz - krema 1 - krema 2 - mljeveni lješnjaci
kora - namaz - krema 1 - krema 2 - mljeveni lješnjaci
kora - ganache