Moji recepti

Banana bread

55min

Vjerujemo da svi imate isproban recept za ovaj zdravi kolač, ali mi donosimo svoju verziju. Ovaj put dodali smo čokoladu i bademe, a možete dodati i voće borovnice, vjerujemo da su i takve kombinacije jednako ukusne. 😄

Bečki kuglof od maka i lješnjaka

1h 20min

Isprobali smo recept za Bečki kuglof. Prizanjemo da nas je sve oduševio svojim okusom. Glavni sastojci su mak i lješnjak, a ako ih volite pojedinačno, voljet ćete i njihovu kombinaciju.

Torta od mrkve i oraha

1h 45min

Sočna i hrskava torta od mrkve i oraha s mrkvama za dekoraciju.

Twix torta bez pečenja

1h 15min

Brzo gotova torta koja okusom podsjeća na omiljenu Twix čokladicu.

Brze jogurt pogačice

25min

Ako ste možda zaboravili kupiti kruh, možete napraviti ove brze pogačice od samo tri glavna sastojka. Mogu se jesti u slanoj verziji s narescima, slatkoj verziji s pekmezom ili Nutellom, a mogu se jesti i same.

Nutella kuglof

1h 20min

Za sve ljubitelje Nutelle, tu je recept za ovaj sočan kuglof.

Lažne palačinke

10min

Ako ste za palačinke, a ne da vam se raditi smjesa i peći ih, ovo je recept za vas. Gotove su za samo 5 minuta, a ukusne kao palačinke.

Sacher mousse torta

1h 30min

Ovaj put smo pripremili sočnu tortu. Uz mousse smo dodali marmeladu od marelice. Priznajemo da si okusi super pašu, jednostavno morate probati.

Lisnata Toffifee srca

30min

Za sve koji nisu vješti u kuhinji, a htjeli bi iznenaditi svoju bolju polovicu za Valentinovo donosimo ovaj brzi i lagani recept. Za pripremu lisnata toffifee srca su vam potrebna samo dva glavna sastojka i još par za dekoraciju.

Trokutillas

11min

Super hrskavi 6-minutni snack koji može napraviti svatko. Odlična ideja za doručak kad se kasno probudite, ručak kad vam se ne da kuhati ili večernji snack.

Tost sa šunkom, sirom i jajetom

13min

Ideja za super ukusan doručak je tu. Potrebno vam je tek desetak minuta i doručak je gotov, a ovo jelo možete napraviti i za večeru, snack i razna druženja.

Speculaas torta

1h 20min

Ovogodišnji hit kod nas je bila Speculaas torta s karameliziranim biskvitom i svilenkastom kremom. Kombinacija je prefina, jednostavno morate kušati.