Napravite snijeg od bjelanjaka. U 3 žlice tople vode razmutite žlicu kakaa. Žumanjke miksajte sa šećerom, dodajte brašno, vodu i kakao. Snijeg od bjelanjaka lagano umutite žlicom. Ponovite postupak za još jedan biskvit, od istih sastojaka.
Biskvit pecite 10-ak minuta na 180°C.
Želatinu pomiješajte s hladnom vodom, dodajte u mlako mlijeko i miješajte dok se želatina ne rastopi (možete staviti na laganu vatru). Ohlađeno miksajte s napravljenim šlagom.
Na pari otopite čokoladu i maslac, a pola glazure izlijte u kalup i ohladite čokoladu kako bi dobili čokoladni keks za sredinu kolača. Drugu polovicu ostavite za kasnije.
Slažite tortu redom: biskvit, pola kreme, čokoladni keks, ostatak kreme, biskvit i ostatak glazure. Prije posluživanja tortu dobro ohladite.