Od svih sastojaka zamijesite tijesto za kore, a po potrebi dodajte još jednu žlicu kiselog vrhnja. Izvažite tijesto i podijelite ga u 3 jednaka dijela, zatim zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na 20 minuta.
Pomiješajte šećer i orahe i podijelite u dva jednaka dijela.
Svaku kuglicu tijesta razvaljajte na papiru za pečenje, u veličini lima za pečenj (22x24cm). Tijesto s papirom prenesite u lim, lagano ga okrenite na drugu stranu i skinite papir. Tijesto izbodite vilicom i premažite marmeladom, potom posujte polovicom oraha i ravnomjerno ih rasporedite. Orahe poprskajte s 3-4 žlice vode. Ponovite postupak i sa sljedećom kuglicom tijesta.
Na treću koru ide čokolada, ali tek kad se kolač potpuno ohladi. Čokoladu istopite na pari, prelijte preko kore i ostavite da se čokolada stegne.
Pecite na 180° oko 35 minuta.