Brašno pomiješajte s praškom za pecivo, dodajte šećer i cimet pa sve izmiješajte. Uključite mikser na lagano pa dodajte ulje i jedno po jedno jaje. Dodajte naribanu mrkvu i sjeckane orahe, te kratko sjedinite najmanjom brzinom miksera.
U okrugli kalup stavite masni papir i ulijte trećinu smjese. Stavite peći u pećnicu zagrijanu na 160 stupnjeva 45 minuta. Ponovite još dva puta i dobit ćete tri jednaka biskvita. Biskvite ostavite da se ohlade.
Maslac sobne temperature izmiksajte s krem sirom. Dodajte mileram, šećer u prahu, ekstrakt od vanilije, sok od naranče i ribanu koricu od naranče i sve dobro sjedinite.
Prvi biskvit premažite kremom, na njega stavite drugi biskvit i premažite ga kremom, a na to zatim stavite i treći, zadnji biskvit pa ostatkom kreme premažite cijelu tortu. Ostavite ju preko noći u hladnjaku.