Isprobano!

Jaffa torta bez pečenja
9min

- ljeto kuca na vrata i samim time želimo što manje vremena provoditi u kuhinji. Zato danas jedan brzi, jednostavni i prefini recept s omiljenim jaffa keksom. Tko voli Jaffa keks i na koji način ga jedete? 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=d2Pceiau36Q

Brzo ledeno nebo bez pečenja
11min

Jedan od najdražih kolača iz djetinjstva, ali ovaj put bez jaja i pečenja biskvita, a dodala sam mu i jagode. Kremasto, osvježavajuće - savršeno! :)

Starinska osinja gnijezda
40min

Starinska osinja gnijezda - kažu da su porijeklom iz Mađarske gdje se zovu Darázsfészek, a ja ih pamtim po bezbrižnim nedjeljama iz djetinjstva kad me ujutro budio miris vanilije i svježe pečenog slatkog tijesta. Nadjev je uvijek bio s orasima i niti jedan drugi mi ne odgovara u njima.

Starinska orah torta
1h 14min

Posebno draga našim bakama. S jednostavnim sastojcima, a predivnog bogatog orašastog okusa. Meni su ovakve starinske torte savršene. Imaju sve što jedna torta treba imati, bez izmišljenih sastojaka, a svakoga će oduševiti. Volite li starinske torte i koja vam je najdraža?

Voćne kremšnite
40min

Kombinacija kreme od vanilije, šumskog voća i lisnatog tijesta. Ako ste ljubitelj klasičnih kremšnita, probajte i ove s voćnim twistom.

Gužvana pita harmonika s borovnicama
50min

Sočna i brzo gotova pita harmonika koja je taj naziv dobila jer se kore slažu u "harmoniku".

Mileram torta
1h 40min

Mileram torta - torta čarobnog okusa koja će uspjeti baš svakome.

Gužvana pita harmonika sa sirom
50min

Jednostavno i ukusno, kao stvoreno za ljubitelje sira.

Šlag torta od 4 sastojka
10min

Kremasta, jeftina i brza, sa sastojcima koje već sigurno imate kod kuće.

Mrkve od lisnatog tijesta
15min

Lisnate mrkve sa šlagom super su ideja za zabaviti se i napraviti super dekoraciju za blagdanski stol, ali i finu i jednostavnu slasticu. Evo recepta.

Torta-kolač od mrkve
40min

Torta od mrkve sočna je i kremasta, a okus mrkve uopće se ne osjeti. Evo i recepta.

Snickers torta
1h

Fantastično kremasta Snickers torta.