Svaki krumpir izrežite na 8 dijelova.Pržite krumpir dok ne postane lijep i zlatan, ali ne presuh.Prženi krumpir stavite u posudu, a zatim ga zgnječite gnječalicom dok ne postane glatko.Dodajte začine i nasjeckani sir cheddar. Pomiješajte pa stavite sa strane.
Pomiješajte mljevenu govedinu sa začinima.Podijelite na 4 dijela, a zatim napravite goveđu pljeskavicu.Pržite goveđe pljeskavice dok obje strane ne postanu blago smeđe.Nakon što su goveđe pljeskavice pečene, odložite ih na rešetku za hlađenje kako biste uklonili višak ulja.
Pire krumpir podijelite na 4 dijela. Poravnajte na ½ cm debljine. Na krumpir stavite goveđu pljeskavicu i krišku mozzarelle. Zatim zamotajte u krumpir i oblikujte kroket. Uvaljajte krokete u brašno zatim u jaja i krušne mrvice. Na tavi zagrijte ulje na srednje jakoj vatri. Krokete pržite dok ne postanu lijepi i zlatni. Nakon što su kroketi pečeni, upijte višak masnoće kuhinjskim papirom. Poslužite uz umak po želji i uživajte!