Pomiješajte 1 žličicu korijandera, čili, soja umak, sol i papar u jednoj zdjeli. Dodajte piletinu i dobro ju prekrijte začinima. Zagrijte žličicu maslinovog ulja na tavi i pecite piletinu, otprilike 3 minute sa svake strane. Izvadite piletinu na tanjur i ostavite sa strane.
Ulijte kipuću vodu u posudu, dodajte kus kus, naribanu koricu limete te prstohvat soli i papra. Pokrijte tanjur i ostavite 5 minuta.
Ostatak maslinovog ulja zagrijte u tavi, dodajte brokulu i paprike te pržite otprilike 4 minute. Vratite piletinu u tavu, dodajte mladi luk i pržite otprilike 2 minute.
U zdjelu s kus kusom ubacite sok limete i korijander, promiješajte, poklopite i ostavite još 2 minute.
Maknite piletinu i povrće s vatre te poslužite uz kus kus.