Zagrijte pećnicu na 260 stupnjeva.
U posudi sjedinite toplu vodu, šećer i kvasac te ostavite da 10-ak minuta da odstoji. Dodajte sol, ulje i dovoljno brašna da napravite mekano tijesto. Na pobrašnjenoj podlozi nekoliko puta zamijesite dok ne dobijete mekano i glatko tijesto.
Tijesto ostavite pet minuta da odmori pa ga podijelite na pola. Svaku polovicu izvaljajte u krug promjera otprilike 28 do 30 cm. Tijesto prebacite na kamen za pečenje (ako imate) ili na lim za pečenje, izbodite vilicom te pecite na 260 stupnjeva, 8 do 10 minuta dok ne porumeni.
Obje pizze nadjenite nasjeckanim bananama, jagodama i bademima. Nutellu zagrijte u staklenoj posudi u mikrovalnoj i prelijte jednako preko obje pizze. Kako biste lakše prelili ili poškropili pizze, Nutellu možete staviti u plastičnu vrećicu za hranu pa malo odrezati kut.
Ako želite pospite šećerom u prahu i poslužite odmah.
(po porciji)