U većoj posudi umiješajte maslac i šećer; miješajte dok ne dobijete mekanu i prozračnu kremu pa umutite vaniliju. Posebno sjedinite sol i brašno pa postepeno dodajte kremi od maslaca i dobro izmiješajte.
Oblikujte u loptice od otprilike 2 cm i poslažite ih u lim za pečenje te u sredini svakog napravite udubinu. Pecite na 180 stupnjeva, 10 do 12 minuta, dok rubovi ne porumene.
Za kremu, u velikoj posudi, istucite krem sir, šećer, brašno i vaniliju. Tucite dok smjesa ne bude u potpunosti glatka. Dodajte orahe i kokos pa izgrabite oko pola žličice u svaku udubinu na keksu.
Napravite nadjev tako da sjedinite maslac, vodu i čokoladu, zatim rastopite u mikrovalnoj. Miješajte dok ne bude glatko pa dodajte šećer, zatim gotovim preljevom prošarajte kekse.
(po porciji)