Pikantni preljev za meso s roštilja

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
5min
KompliciranostTežina
Cijena
Pikantni preljev za meso s roštilja  by Shutterstock Shutterstock
Preljev sprječava isušivanje mesa tijekom pečenja, a meso poprimi izvrstan okus i izgled. U ovoj verziji smo koristili začinsko bilje, maslinovo ulje i češnja.

Sastojci

Broj porcija
4
100 mlmaslinovog ulja
2 češnjačešnjaka, sitno nasjeckani
1chili, sitno nasjeckan
1 žličicaperšina, nasjeckanog
1 žličicamajčine dušice
Sol, po ukusu
Papar, po ukusu
1 žličicavlasca, nasjeckanog

Priprema

1Sjedinite sastojke

Sve sastojke izmiješajte te ih po želji dodajte vrućem mesu s roštilja. 

Napomena

Izbacite češnjak ukoliko ga ne volite. Ova marinada je savršena i za povrće.
Mate Janković
Mate Janković
Chef