Danas sam napravio najbolje tagliatelle al ragu u životu. Inače, postoji dosta recepata za ovo jelo, ali ova varijanta je zbilja odlična.
Jelo s menija u novom tapas baru "Sol" chefa Mate Jankovića.
Što je bolje od ohlađene lubenice kad se podignu ljetne temperature? Imam verziju s bosiljkom i mentom zbog kojih će vas ovaj desert dodatno osvježiti.
Sušene smokve su lako nabavljiva namirnica na našem tržištu, pa zašto ne bi probali ovu verziju kuhanih sušenih smokva u prošeku i narančinom soku. Možete ih poslužiti odmah, ali garantiram da su jednako ukusne i ohlađene.
Nakon što probate ovaj desert teško da ćete se vratiti pečenju štrudle. Poslužite uz prutiće lisnatog tijesta za verziju brze štrudle.
Verzija voćne salate od kivija začinjene s đumbirom, sušenim marelicama i sirupom od agave koja je najbolja dobro ohlađena.
Osim što su dinja i borovnica odlična kombinacija boja, još su bolja kombinacija okusa! Uz dodatak mente i meda od kadulje ovo će vam postati omiljen ljetni desert.
Desert inspiriran tortom od mrkve, za kojeg ne trebate paliti pećnicu. Naribanu mrkvu zasladite javorovim sirupom, ohladite i poslužite.
S ovim jednostavnim desertom ćete oduševiti goste, a tako je brz i jednostavan za pripremu. Jogurt će svakom zalogaju dati svježinu, a sirup od bazge slatkoću.
Breskve, bademi, med i vanilija - samo ovi sastojci su vam potrebni za fenomenalni osvježavajući desert. Na vam je samo da odaberete s kojim okusom sladoleda ćete ga poslužiti.
Sočan i osvježavajuć desert koji je ukusan i izgleda dobro. Izaberite ananas koji je dovoljno zreo i sočan, ali čvrst kako se ne bi raspadao prilikom rezanja na tanke trakice.