Pomiješajte žumanjke, brašno i šećer, a zatim polako umutite mlijeko, kako biste izbjegli grudice. Pustite da se tijesto odmori 30 minuta na sobnoj temperaturi.
Pomiješajte sastojke za punjenje cimeta i žlicu u vrećicu za cijevi.
U drugoj zdjeli pomiješajte krem sir i ostale sastojke te stavite u drugu vrećicu.
U velikoj posudi tucite bjelanjke mikserom u čvrst snijeg. Pažljivo umiješajte bjelanjke u tijesto za palačinke, pazeći da tijesto ne spusti.
Tavu za palačinke lagano nauljite i zagrijte na laganoj vatri. Na tavu stavite žlicu tijesta i stražnjom stranom žlice raširite u krug od 10 cm, debljine oko 1 cm. Pecite polako, dok se ne počnu stvarati mjehurići i dok gornja strana ne izgleda gotovo pečena - tada napravite spiralu od cimeta i pažljivo preokrenite palačinku. Pecite još samo 15 sekundi, a zatim sklonite s vatre i držite na toplom dok ostatak ne bude gotov.
Poslužite s preljevom od krem sira i uživajte!