Pleh za pečenje obložite papirom za pečenje.
Stavite kvasac u veliku zdjelu te umutite sa 60 g glatkog brašna i toplom vodom dok ne postane glatko. Ostavite da odstoji dok smjesa ne postane pjenasta, 10 do 15 minuta.
U smjesu kvasca umutite 1 jaje, otopljeni maslac, šećer i sol. Dodajte preostalo brašno (oko 375 g).
Stavite nastavak za tijesto na miješalicu i mijesite tijesto na maloj brzini dok ne postane mekano i ljepljivo, 5 do 6 minuta ili umijesite tijesto rukom. Ako je tijesto previše ljepljivo, dodajte još malo brašna.
Premjestite tijesto na pobrašnjenu radnu površinu; tijesto će biti ljepljivo i elastično, ali se ne bi trebalo lijepiti za prste. Tijesto lagano oblikujte u glatki, okrugli oblik, lagano podvlačeći mekane krajeve ispod.
U čistu zdjelu nakapajte maslinovo ulje te nekoliko puta okrenite tijesto kako bi se površina tijesta premazala uljem. Pokrijte zdjelu aluminijskom folijom. Pustite da se tijesto diže na toplom mjestu dok se ne udvostruči, oko 2 sata.
Premjestite tijesto na pobrašnjenu radnu površinu. Potapkajte par puta kako biste maknuli mjehuriće, a zatim oblikujte tijesto u blago zaobljeni pravokutnik veličine oko 12 x 25 centimetara i debljine oko 6 cm . Po potrebi posipajte brašnom. Izrežite tijesto na 8 jednakih dijelova. Oblikujte svaki komad u okrugli oblik, lagano uvlačeći krajeve odozdo kao prije.
Rukama nježno oblikujte plosnate krugove debljine oko 2 cm. Rasporedite tijesto na pripremljeni lim za pečenje ostavljajući razmak oko 2 cm između svakog komada tijesta te ih lagano pospite brašnom. Lim za pečenje prekrijte plastičnom folijom i ostavite da se dižu dok se ne udvostruče, oko 1 sat.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva C.
U posudici vilicom umutite 1 jaje s mlijekom. Nježno premažite vrhove peciva smjesom jaja, a zatim svako pecivo pospite sjemenkama sezama.
Pecite u zagrijanoj pećnici dok na vrhu lagano ne porumeni, 15 do 17 minuta. Pustite da se potpuno ohladi, maknite s pleha i prerežite na pola da biste poslužili.