Zagrijte pećnicu na 205 ° C. U loncu s kipućom slanom vodom kuhajte mrkvu dok ne omekša, 7 minuta. Kad je kuhana, prebacite na tanjur. Dodajte špinat i kuhajte samo dok ne uvene; dobro ocijedite i dodajte mrkvi.
U velikoj zdjeli pomiješajte govedinu sa svinjetinom, 240 g krušnih mrvica, pecorinom, jajima, 1 žličicom soli i 1/2 žličice papra; dobro izmiješajte rukama.
Obložite radnu površinu plastičnom folijom dugom 40 cm. U posudi pomiješajte brašno s preostalim krušnim mrvicama. Pospite polovicu smjese mrvica po cijeloj plastičnoj foliji. Prebacite polovicu smjese mesne štruce na plastiku i utisnite je u pravokutnik veličine 30 x 25 cm, debljine oko 2 cm. Poslažite polovicu lišća špinata preko mesa, ostavljajući obrub od 2 cm s Po špinatu rasporedite polovicu mrkvi pa polovicu pršuta i narezanog sira. Počevši od dugog kraja vama najbliže plastične folije, čvrsto smotajte štrucu, uvlačeći nadjev i koristeći se plastičnom folijom. Maknite foliju i ponovite s drugim dijelom mesa. Prelijte svaku štrucu s 2 žlice ulja.
Stavite grančice ružmarina na dno posude za pečenje i ulijte crno vino. Prekrijte rešetkom za pečenje. Mesne štruce postavite na rešetci sa oko 2 centimetra razmaka. Pecite u sredini pećnice 40 minuta. Okrenite posudu za pečenje i ulijte vodu kroz rešetku. Nastavite peći otprilike još 35 minuta.
Premjestite mesne štruce na dasku za rezanje i labavo pokrijte folijom. Bacite sav sir s dna posude i procijedite sokove od pečenja u malu posudu. Kuhajte na jakoj vatri dok se ne reducira, oko 5 minuta. Ulijte u posudu za posluživanje i začinite solju i paprom.
Narežite mesne štruce na debljinu otprilike 2,5 cm i poslužite uz pripremljeni umak.