Stavite krišku svinjskog kotleta u vrećicu s patentnim zatvaračem ili između dva komada plastične folije i tucite batom za meso ili valjkom dok ne postane vrlo tanak, debljine oko 3 mm. Ponovite s ostatkom svinjetine.
U zdjelici pomiješajte vino, češnjak, lovorov list, ocat, papriku i sol. Meso stavite u marinadu tako da bude potpuno potopljeno marinadom. Stavite u hladnjak 1 do 1 1/2 sata, miješajući meso nekoliko puta.
Zagrijte veliku tavu na srednje jakoj vatri i dodajte svinjsku mast. Izvadite svinjetinu iz marinade, protresući višak i dodajte sve odreske u tavu pazeći da nisu prenatrpani. Pecite kotlete otprilike 2 minute po strani, dok ne poprime zlatno smeđu boju. Dodajte još svinjske masti ako je potrebno. Pečene kotlete premjestite na tanjur.
U tavu u kojoj se peklo meso dodajte preostalu marinadu i lovorov list za deglaziranje tave. Pustite neka smjesa vrije dok se ne reducira za oko 1/3, 4 do 6 minuta. Dodajte kotlete natrag u tavu, smanjite vatru na lagano i pustite da se kuhaju par minuta dok se ne zagriju.
Prerežite žemljice na pola. Žlicom prelijte malo umaka, dodajte svinjetinu i, ako želite, poslužite s umakom od senfa i piri-piri umakom.