Pomiješajte kupus i mrkvu sa sokom 1 limete, 1 žličicom maslinovog ulja i 3/4 žličice soli. Kušajte i dodajte sok od još pola limete ako želite. Neka se marinira dok pravite piletinu.
Začinite piletinu s preostalom ¾ žličice soli i papra.
Zagrijte veliku tavu na srednje jakoj vatri. Dodajte preostalu žličicu ulja i piletinu te pecite dok piletina ne porumeni s jedne strane, oko 5 minuta. Preokrenite piletinu i dodajte vodu, maslac od kikirikija, ljuti umak, đumbir i češnjak. Prokuhajte i pomoću lopatice otopite maslac od kikirikija. Smanjite vatru i kuhajte, povremeno okrećući piletinu dok ne bude gotova i umak se reducira, oko 20 minuta. Pustite da se piletina odmori 5 minuta, a zatim narežite. Posljednju polovicu soka limete umiješajte u umak od kikirikija te promiješajte.
Na tanjur dodajte salatu, narezanu piletinu, prelijte žlicom umaka od kikirikija i poslužite uz rižu sa strane. Ukrasite korijanderom.